Посетете нашия блог
Нашите подови системи Нашите подови системи Нашите подови системи Нашите подови системи Нашите подови системи Нашите подови системи Нашите подови системи
 

Нашите подови системи 

Flowcrete в България предлага набор от специални подове, подходящи за различни приложения в индустрията и търговията.

Използвайте листа за да изберете типът под, който търсите.

Не сте сигурни от къде да започнете? Тогава погледнете нашите страници за Индустриални подове или Търговски подове, където ще намерите цялата ни гама от предложените продукти.

 • Индустриални подове

  Индустриални подове

  Flowcrete в България предлага набор от индустриални подове за приложение в широко разнообразие от сектори, включително заводи за автомобили, електроника, фармацевтика, хранително-вкусова промишленост и пакетиране.

  Научете повече…

 • Декоративни подове

  Декоративни подове

  Flowcrete в България предлага различни декоративни подове от смола за приложение в търговски, публични или сгради за развлечение като молове, летища, стадиони, училища, болници и офиси.

  Научете повече…

 • Flowfast MMA подове

  Flowfast MMA подове

  Когато времето, в което не можете да използвате пода си трябва да бъде минимизирано, Flowcrete в България предлага на търговския и индустриален сектор иновативно решение – бързо втвърдяваща система за под на база ММА смола. Системата е проектирана така, че подът да може да бъде използван с пълно натоварване само 2 часа след полагане.

  Научете повече…

 • Flowfresh Антибактериален под

  Flowfresh Антибактериален под

  Flowcrete в България представя на хранително-вкусовата промишленост и фармацевтичната индустрия серията от уникални полиуретанови настилки, проектирана да помогне на клиентите успешно да контролиран замърсяванията, като подът елиминира 99.9% от всички бактерии, намиращи се на подовата повърхност.

  Научете повече…

 • Deckshield покритие за паркинги и гаражи

  Deckshield покритие за паркинги и гаражи

  Flowcrete в България предлага набор от специални системи за паркинги и гаражи, проектирани да бъдат използвани както на ниските подземни нива, така и на междинните и покривни ,открити нива на многоетажните паркинги, обслужващи търговски и индустриални обекти.

  Научете повече…

 • Подови замазки Isocrete

  Подови замазки Isocrete

  Flowcrete в България предлага набор от самонивелираща и земно-влажни циментови подови замазки под нашия бранд Isocrete. Подовите замазки Isocrete са съществена част от пода, предпазваща бетоновата плоча и осигуряваща гладка основа за полагането на финалния слой.

  Научете повече…

 • Mondéco безфугова мозайка

  Mondéco безфугова мозайка

  Flowcrete в България предлага набор от системи за безфугова мозайка, които за проектирани да предоставят на клиентите ни в търговския сектор декоративен, дълготраен и устойчив под.

  Научете повече…

 • Flowchem VE антикорозионнa защита

  Flowchem VE антикорозионнa защита

  Flowcrete в България предлага набор от продукти за антикорозионна защита, за да отговори на нуждите Ви в агресивни среди, които са подложени на чести и периодични силни химически атаки.

  Научете повече…